Casino execs bali Ho Iat Seng kanggo kepemimpinan Macau
toto

Casino execs bali Ho Iat Seng kanggo kepemimpinan Macau

Sawetara eksekutif casino Macau senior ana ing antarane 379 wong sing resmi ndhukung pengusaha Ho Iat Seng kanggo dadi kepala eksekutif Macau, proyek https://sifangartmuseum.org/ paling dhuwur ing kutha. Iku miturut informasi sing kasedhiya ing dina Jumuah dening Komisi Urusan Pemilihan kutha kanggo Pemilihan Kepala Eksekutif.

Pak Ho bakal mbukak tanpa lawan utawa jabatan kepala eksekutif. Dheweke nampa total 379 nominasi sing dijupuk saka wong-wong sing dadi anggota Panitia Pemilihan Kepala Eksekutif, saengga ora ana wong liya sing entuk dhukungan sing dibutuhake kanggo maju.

Sawetara eksekutif casino Macau senior iku anggota saka Ketua Komite Pemilihan Eksekutif. Dheweke kabeh nyalonake Pak Ho minangka calon kanggo pemilihan kepala eksekutif.

Pamilihan kepala eksekutif Macau ora ditindakake kanthi milih langsung ing antarane populasi diwasa, nanging panitia pemilihan 400 sing nduweni wakil saka macem-macem kapentingan sektoral kalebu industri, perdagangan, keuangan, tenaga kerja lan pendidikan. Miturut Undang-undang Pemilihan Kepala Eksekutif, individu sing kasengsem dadi calon kepala eksekutif kudu nampa paling ora 66 nominasi sing dijupuk saka wong-wong sing dadi anggota Komite Pemilihan Kepala Eksekutif.

Anggota saka Ketua Komite Pemilihan Eksekutif karo pranala menyang Macau casino concessionaires, ndhukung Pak Ho kalebu: Pansy Ho Chiu King, co-ketua MGM China Holdings Ltd; Lawrence Ho Yau Lung, ketua lan kepala eksekutif Melco Resorts and Entertainment Ltd; Francis Lui Yiu Tung, wakil ketua Galaxy Entertainment Group Ltd; Angela Leong On Kei, legislator Macau lan direktur eksekutif ing SJM Holdings Ltd; lan Ambrose So Shu Fai, kepala eksekutif SJM Holdings.

panyengkuyung liyane ing Ketua Komite Pemilihan Eksekutif karo sambungan kanggo industri game Macau kang kalebu: David Chow Kam Fai, co-ketua lan pangareping eksekutif saka Hong Kong-kadhaptar casino tenan layanan Macau Legenda Development Ltd; Frederick Yip Wing Fat, wakil presiden eksekutif lan https://jamesamoorebooks.com/ kepala operasi casino ing Macau Katrangan; lan Chan Meng Kam, mantan legislator Macau lan boss operator casino satelit Golden Dragon Group Co Ltd.

Jajak pendapat kanggo milih pimpinan sabanjure kutha bakal ditindakake tanggal 25 Agustus.

Fernando Chui Sai On, pangareping eksekutif saiki, bakal ngrampungake jabatan limang taun kaping pindho lan pungkasan ing Desember. Pengganti dheweke bakal dadi pejabat tanggal 20 Desember.

Bakal-dadi pangareping eksekutif Pak Ho punika 61 lan lair ing Macau, iku pengusaha Macau misuwur, nanging ora duwe pranala langsung karo industri game dominan kutha kang.

Pak Ho dadi presiden Majelis Legislatif wiwit Oktober 2013 nganti awal wulan iki, nalika dheweke mundur kanggo nyiapake tawaran dadi kepala eksekutif. Wiwit https://atlashotelbudapest.com/ taun 2004 nganti 2009, dheweke dadi anggota Dewan Eksekutif kutha, sawijining badan penasehat sing ndhukung karya kepala eksekutif kutha.

Tugas penting saka pangareping eksekutif Macau sabanjuré bakal nangani proses retender kanggo hak game Macau. Enem lisensi saiki bakal kadaluwarsa ing 2022.