Kingston Financial taunan game njupuk mudhun kanggo US $ 59mln
toto

Kingston Financial taunan game njupuk mudhun kanggo US $ 59mln

Kingston Financial Group Ltd, operator loro supaya disebut-kasino satelit ing Macau, ngandika revenue game taunan ambruk dening bab 3 persen kanggo meh HKD457,8 mayuta-yuta (US $ 58,5 mayuta-yuta) ing taun financial rampung 31. mars 2019.

Laporan taunan Kingston Financial ujar manawa kasino ngadhepi kompetisi sing kuat, nanging ujar: “Loro kasino kasebut terus-terusan nyedhiyakake kontribusi sing kuat kanggo grup kasebut.”

Laporan taunan ngandika revenue game arupi bab 15 persen kabeh revenue https://ur-doc.com/ Kingston Financial ing taun financial pungkasan, padha persentasi minangka taun sadurunge.

Kingston Financial ngasilake bathi taunan sing bisa digandhengake karo pemilike mung luwih saka HKD1 milyar, 26 persen kurang saka taun sadurunge, kanthi revenue meh HKD3,04 milyar, kurang 2 persen.

Perusahaan kasebut nyalahake penurunan bathi utamane amarga penghapusan aset intangible siji-wektu kanthi jumlah HKD266,16 yuta utawa luwih, gegayutan https://rainbowjunglekalbarri.com/ karo pembatalan sewa mineral, yaiku aset non-inti.

Kingston Financial makaryakke casino Casa Real (digambarke) ing Macau Peninsula lan casino Grandview ing pulo Taipa.

Perusahaan ngoperasikake kasino ing sangisore lisensi game sing dianakake dening Sociedade de Jogos de Macau SA, diduweni dening SJM Holdings Ltd.

31. mars casinos Kingston Financial 64 Tabel game pasar massa; 12 Tabel game VIP-pasar; 274 mesin slot; lan 70 mesin baccarat urip, setengah nomer taun sadurungé.

“Mesin baccarat Live nggawa akeh tambahan kanggo casino, entuk sinergi karo https://thecurtiscasa.com/ bisnis mesin slot,”Laporan taunan nyatakake.

Kingston Financial uga ana ing bisnis broker sekuritas, underwriting lan penempatan, margin lan pendanaan penawaran umum awal, menehi saran babagan keuangan perusahaan, broker berjangka lan manajemen aset.