LVS ngarep-arep ekspansi Singapura beroperasi ing 2024: Goldstein
toto

LVS ngarep-arep ekspansi Singapura beroperasi ing 2024: Goldstein

operator Casino Las Vegas Sands Corp (LVS) ngarep-arep menara anyar, bagéan saka project expansion ngrancang US $ 3,3 milyar kanggo resort casino Marina Bay Sands (digambarke) ing Singapura, bakal “ing operasi” dening “1. Januari 2024”.

Dadi ujare Robert Goldstein, presiden lan kepala operasi (COO) perusahaan induk sing berbasis ing Amerika Serikat ing komentar babagan telpon penghasilan kuartal kaping pindho ing Rebo.

Las Vegas Sands ngumumake asil kuartal kaping pindho ing grup sawise pasar saham ditutup ing New York, Rebo. Operator casino basis Nevada kacarita 71,6-persen mlumpat ing MediaWiki net waktu kapindho.

George Tanasijevich, presiden lan pangareping eksekutif saka Marina Bay Sands Pte Ltd, unit lokal, ing April ngandika bagean expansion saka Komplek Singapore ora fitur casino .

Nanging boss Pak Goldstein nyathet ing komentar telpon sing grup wis mencet ahead karo owah-owahan ing ana lantai casino pasar massa ing Marina Bay Sands.

“Lantai casino massal kita saiki wis direnovasi lan kita bakal mbukak direnovasi ing musim panas 2020,” ujare COO klompok.

Iki bakal diterusake kanthi peluncuran fasilitas kanggo pemain segmen sing luwih dhuwur ing tingkat loro lan telu saka properti sing wis ana nganti taun 2021, tambah eksekutif.

Dheweke luwih nyatakake: “Elinga yen kita nambah mesin slot tambahan ing pungkasan 2020; kita bakal duwe 400 liyane kira-kira lan imbangan ing 2021. Dadi 500 [anyar] game ing lantai ing 2021.

Pak Goldstein ditambahake, referring kanggo njupuk mesin game elektronik: “Pasar nindakake US $ 700, US $ 800 saben unit saben dina; iku cukup pengaruhe.”

Pembiayaan Singapura

Pamaréntah Singapura ngandika ing 3. april sing wis sarujuk kanggo expansion saka loro resort casino terpadu kutha-negara. Ing bali kanggo investasi sing – ongko SGD9 milyar (US $ 6,65 milyar) – operator pamilike bakal terus duopoly ing casino gambling in Singapore liwat 2030, ditambahake ing wektu.

Babagan pendanaan kanggo ekstensi Singapura, presentasi sing diluncurake dina Rebo dening wong tuwa kasebut nyatakake yen “nglakokake proses kanggo ngunggahake utang jangka telat ing fasilitas kredit Marina Bay Sands sing ana.”

Dokumen kasebut nambahake: “Kita ngarepake kasedhiyan total ing fasilitas udakara US $ 2.8 milyar.”

Dheweke ujar maneh: “Kita ngarepake ngrampungake proses iki sajrone telung wulan sabanjure, miturut kahanan pasar.”

Materi presentasi nuduhake menara anyar ing ekstensi bakal duwe sekitar 1.000 kamar suite; lan apa sing diarani “atap langit kanthi kolam renang lan obyek wisata liyane”. Ana uga ing extension arene “dirancang khusus” kanggo pagelaran musik live lan lelenggahan kanggo paling 15.000; papan tambahan kanggo rapat-rapat, kalebu ruang fungsi lan ruang pameran; lan toko mewah.

Las Vegas Sands menehi ilustrasi babagan jadwal penarikan sing bisa ditindakake kanggo utangan bank sing tundha, kanthi bagean sing sithik ing antarane taun iki lan pungkasan taun 2021, lan akeh dhuwit ing antarane 2022 lan 2024.

“Draws bakal mbalekake biaya pangembangan ekspansi nyata sing ditindakake,” ujare dokumen kasebut.

Wong tuwa uga ngupaya mbenake lan nggedhekake fasilitas kredit Marina Bay Sands sing ana lan “nambah ukuran revolver sing ana [silangan] $ 185 yuta,” ujare presentasi kasebut.

sentimen VIP Macau

Telpon konferensi Rebo digawe referensi kanggo swasana ati ing antarane konsumen babagan bisnis VIP Macau, sanajan ora kasebut kanthi jeneng Suncity Group – salah sawijining investor paling gedhe ing bisnis junket VIP ing pasar kasebut – lan tuduhan media sing didhukung negara China merek kasebut melu “totoan online” ing pasar casino njaba Macau.

Pak Goldstein ngandika nanggepi pitakonan saka Analyst ing Macau VIP play, sing babagan wis ngadhepi tantangan “karo apa kedaden ing sasi kepungkur utawa ngandika. Iku angel kanggo prédhiksi apa bisnis junket rampung. Kita ngarep-arep kebangkitan maneh…”

Dheweke nambahake: “Iki bisnis margine sithik lan nantang… wis dadi tantangan struktural kanggo Macau saingan yen yurisdiksi liyane nindakake perkara sing ora diidini Macau.”

Sing dimangerteni minangka referensi sing diarani “taruhan proxy”. Pengatur casino Macau ngetokake instruksi ing Mei 2016 njlentrehake manawa operator ora kudu nampa utawa ngidini bisnis kasebut. Las Vegas Sands wis ngandika ing 2014 sing ora ngidini bisnis Macau kuwi.

Sajrone kuartal kaping pindho 2019, kontribusi game VIP kanggo entuk bathi ing anak perusahaan Sands China Ltd mudhun 2 poin persentase, saka 9 persen dadi 7 persen, ujare perusahaan induk kasebut, Rebo. Volume gulung ing segmen VIP mudhun udakara 11,8 persen dibandhingake karo periode sing cocog taun kepungkur.

Four Seasons Tower Suites, Londoner Macao

Pak Goldstein tambahan menehi sawetara nganyari ana ing jadwal kanggo owah-owahan ing sawetara lan jinis akomodasi ana dening grup ing pasar Cotai ing Macau.

Iki minangka referensi kanggo Four Seasons Tower Suites Macao, menara ing jejere Four Seasons Macao. Menara kasebut wiwitane diwenehake dening klompok kasebut kanggo fasilitas kalebu kondominium sing kasedhiya kanggo didol, nanging saiki bakal dadi akomodasi hotel kelas atas.

COO ngandika ing telpon pangentukan, referring pisanan kanggo revamp saka Sands Cotai Central minangka resor London-tema: “Kita lagi mbangun 1,200 suites luar biasa ing The Londoner [Macao] lan Four Seasons lan iki gedhe, gedhe banget nggumunke. suite kanthi kualitas paling dhuwur…

“Sawetara bakal mbukak bener iki tiba ing saindhenging 2020. Lan Suite iki laser fokus ing pelanggan premium-massa ing tingkat paling dhuwur,”Panjenenganipun nambah.

Presentasi Rebo perusahaan kasebut bakal ana “290 suite anyar ing Four Seasons Tower Suites Macao ing kuartal pisanan 2020”; lan “370 suite anyar ing The Londoner Tower Suites Macao ing pungkasan taun 2020.”

Londoner Macao bakal duwe “MICE tambahan [rapat, insentif, konferensi lan ruang pameran]; eceran, hiburan lan penawaran suite mewah sawise rampung bukaan sing direncanakake ing fase sajrone 2020 lan 2021, “tambah presentasi kasebut.

Ing briefing perusahaan ing Macau ing Mei, grup wis ngandika fasilitas casino revamped Londoner bisa duwe liyane Tabel game lan mesin slot saka ana Sands https://michellemaries.com/ Cotai Central. Iku ora njlentrehake ing wektu sing bakal rejig persediaan ana ing operasi Macau grup.

Pak Goldstein kasebut ing telpon Rebo – kanggo nanggepi pitakonan babagan kompetisi Macau ing produk VIP – perusahaan kasebut bakal mbukak apa sing diarani “salon anyar” ing “The Londoner and Four Seasons”.

kesehatan Ketua

Pak Goldstein uga menehi komentar babagan kesejahteraan Sheldon Adelson, pangadeg, ketua lan eksekutif klompok kasebut, sing ora melu telpon https://merciainstitute.com/ penghasilan Rebo. Sadurungé taun iki, wis dicethakaké yèn dhèwèké wis diobati kanker .

COO ngandhani yen ketua bisa bali maneh kanggo telpon kuartal kaping telu amarga pungkasan taun iki. Pak Goldstein uga nyebutake Patrick Dumont, wakil presiden eksekutif grup lan kepala pejabat keuangan lan uga mantune Pak Adelson lan uga ana ing dina Rebo karo analis.

Pak Goldstein ujar: “Kita pengin kabeh wong ngerti yen Sheldon ora apik. Patrick lan aku ana minggu kepungkur ing Israel, lan dheweke semangat banget. Kita http://178.128.120.105 ngarepake dheweke gabung maneh ing konferensi sabanjure ing wulan Oktober.