Makarya ing hotel Libertine ing CoD telat nganti 2021: Lawrence Ho
toto

Makarya ing hotel Libertine ing CoD telat nganti 2021: Lawrence Ho

Boss pangembang casino Asian lan operator Melco Resorts lan Hiburan Ltd ngandika sing mung bakal miwiti karya ing 2021 ing redeveloping mantan menara https://casamozart.com/ hotel Hard Rock ing resort City of Dreams ing Cotai. Klompok kasebut sadurunge menehi publisitas menyang fasilitas anyar kanthi ngganti jeneng mantan menara Hard Rock minangka Countdown (gambar tengen).

Ing September taun kepungkur, perusahaan kasebut ujar manawa kerja ing hotel sing wis dianyari – sing diarani Libertine – bakal diwiwiti ing pungkasan taun iki, lan fasilitas kasebut bakal diluncurake ing Taun Anyar Cina 2021 .

Nanging klompok perbankan Morgan Stanley ujar ing cathetan tanggal 5 Juni, dheweke ngarepake telat kanggo Libertine lan revamp kanggo mantan menara hotel bermerek Crown ing City of Dreams, sing saiki dikenal minangka Nüwa (gambar kiwa).

“Aku mikir ing taun 2020, kita bakal ndandani Nüwa dhisik. Banjur ing 2021, kita bakal nindakake proyek Countdown [redevelopment]. Amarga kita ora pengin akeh banget kamar hotel kanggo offline ing wektu sing padha, “ujare Melco Resorts ketua lan direktur eksekutif Lawrence Ho Yau Lung ing komentar singkat kanggo wartawan ing sela-sela acara perusahaan, Kamis.

Pakaryan kanggo ngowahi hotel Countdown dadi Libertine kudu mbutuhake “setaun”, ujare Pak Ho.

Ing wulan September taun kepungkur, perusahaan kasebut ujar manawa “perbaikan gulung” Nüwa bakal diwiwiti sawise periode Taun Anyar Cina ing 2019.

Saiki, menara hotel Countdown – properti bintang papat miturut informasi sing diajukake operator menyang Biro Pariwisata Pemerintah Macau – udakara “300 kamar”, ujare Pak Ho. Redevelopment fasilitas kasebut dadi Libertine bakal nyuda jumlah persediaan kamar, nanging nambah ukuran kamar, ujare Pak Ho.

Tren kasebut uga katon ing properti Sands China Ltd, yaiku Parisian Macao, lan Sands Cotai Central, sing diowahi dadi Londoner Macao.

Pak Ho ujar babagan Libertine: “Kita isih kerja bareng karo para desainer… kita pengin kamar iki luwih wiyar, luwih apik. Kita mesthi nimbang kualitas tinimbang kuantitas, ”ujare Pak Ho.

“… ing Countdown – sing bakal dadi Libertine ing mangsa ngarep – kita pengin nggawe sing trendi, lan … beda. Nüwa minangka properti bertema Cina kanthi gaya nouveau. Nalika Morpheus minangka kapal penggedhe paling apik lan kontemporer, Libertine luwih nggegirisi, “tambah eksekutif Melco Resorts.

Pak Ho ngomong karo media lokal ing sela-sela peluncuran The Arsenale Showroom ing City of Dreams Macau, sawijining atraksi non-game karo barang-barang sing bener-bener didol kanggo wong sing sugih. Iki kalebu mobil langka, jet pribadi, sepedha motor lan sepedha sing digawe khusus, prau bermerek, lan https://energizerresources.com/ sawetara karya seni.

Properti unggulan Melco City of Dreams Macau ngalami “nganyarke karya” sing nggedhekake “massa premium lan ruang game VIP”, Pak Ho wis nyathet analis investasi ing telpon penghasilan Rebo sing ngetutake woro-woro perusahaan babagan asil kuartal kaping pindho .

Ngomong karo wartawan ing Kamis, Pak Ho ujar manawa perusahaane wis ndeleng “nomer rekaman” ing kabeh segmen operasi game ing City of Dreams Macau lan Studio City kanggo kuartal kaping pindho, lan ngarepake tuwuhing bisnis game Macau ing separo kapindho. taun iki senadyan prospek ekonomi https://mtbchick.com/ makro “tantangan”.

“Aku bener, separo pisanan [taun iki] luwih angel tinimbang separo kapindho [bakal],” ujare Pak Ho ing komentar ing sisih pinggir. “Ing Melco Resorts – ing ngendi 90 persen bathi kita asale saka bisnis massal, non-VIP – yen ana, kita bakal weruh separo kapindho taun iki bakal luwih gampang yen dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur,” ujare Pak Ho. .