Melco Resorts 2Q MediaWiki munggah 75pct ing VIP luwih, GGR massa
toto

Melco Resorts 2Q MediaWiki munggah 75pct ing VIP luwih, GGR massa

Melco Resorts and Entertainment Ltd kacarita ana 75,1 persen taun-on-taun Tambah ing MediaWiki net kanggo waktu liya ing taun iki.

Pangembang lan operator saka resorts casino ing Macau lan Filipina ngandika https://geneonanimemusic.com/ net income amarga perusahaan kanggo periode pungkasan 30. Juni kira-kira US $ 100,3 mayuta-yuta, dibandhingake karo US $ 57,3 yuta ing wektu sing cocog taun pungkasan.

Perusahaan sing kadhaptar Nasdaq nglaporake total revenue operasi kanggo kuartal kaping pindho mung luwih saka US $ 1.44 milyar, mundhak udakara 17.4 persen dibandhingake karo meh $ 1.23 milyar sing dicathet ing periode sing padha taun kepungkur.

“Peningkatan total bathi operasi utamane amarga kinerja sing luwih apik ing chip rolling lan segmen game meja pasar massa lan revenue non-game sing luwih dhuwur minangka asil saka mbukak Morpheus ing Juni 2018,” ujare perusahaan kasebut.

Sing terakhir minangka referensi menyang menara hotel bintang lima (gambar kiwa) sing dibukak ing wulan Juni 2018 minangka bagéan saka kompleks City of Dreams Macau.

Pangentukan properti sing disetel sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) yaiku US $ 442.2 yuta kanggo kuartal kaping pindho, dibandhingake US $ 355.5 yuta ing kuartal pisanan taun kepungkur – mundhak 24.4 persen lan rekor saben wulan perusahaan anyar, miturut marang perusahaan.

Papan Melco Resorts uga ngumumake dina Rebo deviden saben wulan US $ 0.16512 saben saham simpenan Amerika (ADS). Dipuntedahaken woro-woro dening perusahaan ing dina sing nerangake yen mbenakake kabijakan dividen seprapat saka siji target pembayaran dividen awis seprapat $0.1551 saben ADS, dadi siji target pembayaran dividen awis seprapat $0.16512 saben ADS.

Melco Resorts nyatakake yen amandemen kebijakan dividen saben wulan negesake komitmen perusahaan kasebut “kanggo mbalekake keluwihan modal kanggo para pemegang saham.”

Perusahaan makaryakke Altira Macau, Studio City lan City of Dreams in Macau; chain saka panggonan karo mesin game elektronik disebut Mocha Club saindhenging Macau; lan City of Dreams Manila ing Filipina.

Dampak Suncity

Ing telpon konferensi karo Analysts investasi sawise woro-woro asil Melco Resorts, Manajemen tenan takon bab impact ing operasi Manila saka kaputusan dening Macau junket investor Suncity Group kanggo mungkasi totoan proxy ing lokasi jaban rangkah. Miturut laporan media sadurungé, tenan junket – ngandika dening Analysts investasi minangka salah siji saka paling gedhe VIP gambling organizers in Macau – wis operasi ing City of Dreams Manila.

“Ing City of Dreams Manila, kita mandheg nyedhiyakake feed video kanggo tujuan marketing,” ujare Kevin Benning, wakil presiden senior lan pejabat operasi utama Melco Resorts and Entertainment (Philippines) Corp. digawe, yaiku yen ana hubungane karo kasus Suncity Group.

Dheweke nambahake: “Ing wektu iki, angel banget kanggo nggawe kesimpulan babagan tren bisnis lan kita bakal terus ngawasi lan netepake” kahanan kasebut.

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd ngandika ing cathetan Rebo sing “nalika Manajemen ora Komentar ing impact financial potensial saka kaputusan iki, adhedhasar pangerten kita, totoan proxy ora kontribusi migunani kanggo garis ngisor City of Dreams Manila.”

Tim Sanford Bernstein nambahake: “Kita ngira-ngira angka persen persen sing sithik kanggo EBITDA City of Dreams Manila.”

Sadurungé sasi iki, media negara-didhukung Cina miturut omongane uwong sing Suncity Group wis melu ing operasi platform game online kanggo muter njaba Macau. Suncity Group sacara umum mbantah tuduhan game online kasebut, nambahake manawa manawa “produk” tartamtu “diijini kanthi sah ing negara lan wilayah liyane”, perusahaan kasebut ora bakal nggunakake “yen hukum Macau ora ngidini” .

Ing email menyang GGRAsia, Selasa, Suncity Group dikonfirmasi wis “mandheg telebetting ing luar negeri kaya sing dijanjekake.”

Tohan proxy minangka praktik sing agen utawa pihak katelu – biasane wakil junket – nggawe taruhan ing game meja kamar VIP, atas jenenge klien sing nggawe taruhan liwat piranti seluler utawa telpon online.

Proxy totoan iki èfèktif begalan dening pamaréntah Macau ing 2016, lan wiwit dadi populer ing pasar casino Philippine, miturut cathetan ditanggepi dening Goldman Sachs (Asia) LLC minggu kepungkur. Loro Goldman Sachs lan bank investasi Cina China International Capital Corp (CICC) wis ngandika sing pangentukan VIP game casino ing Filipina bisa nandhang sangsara yen totoan proxy padha ora ono ing pasar sing.

Macau: massa kuwat, VIP isih ngembangaken

Sajrone konferensi kasebut, ketua lan eksekutif Melco Resorts Lawrence Ho Yau Lung ujar manawa tingkat pertumbuhan reged game reged (GGR) tabel massa ing resort Macau perusahaan kasebut “luwih saka telung kali” ing kuartal kaping pindho dibandhingake karo sadurunge. kuartal, nganti kira-kira 29 persen.

Dheweke nambahake: “Uga, sanajan kelembutan VIP ing pasar, Melco Resorts isih bisa ngasilake pendapatan VIP sing sithik, sing nuduhake manawa perusahaan kasebut entuk pangsa pasar sing signifikan ing segmen game massa lan VIP sajrone kuartal kaping pindho.”

Pasar-sudhut, Macau VIP baccarat GGR ambruk 15,6 persen taun-on-taun ing waktu liya, nalika 18,6-persen wutah kacathet kanggo GGR ing babagan massa – kalebu revenue mesin slot. Iku miturut pengatur kutha, Gaming Inspection lan Biro Koordinasi.

Sawetara analis investasi mbantah penurunan kuartal kaping pindho taun ing Macau VIP GGR lan paningkatan ing segmen pasar massa mungguh overstated amarga efek lingering sing disebut “reklasifikasi meja”.

Brokerage Sanford Bernstein ujar ing cathetan Rebo yen asil kuartal kaping pindho Melco Resorts “ngalahake konsensus, didorong kanthi ramp munggah ing ekspansi Morpheus City of Dreams lan dolanan massa sing solid ing Studio City.”

Bisnis Melco Resorts Macau “njupuk pangsa pasar sakabèhé 220 basis TCTerms taun-on-taun lan 160 basis seprapat-ing-kutang,”Wrote Analysts Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu. “Kita ngira Melco Resorts entuk 130 basis poin ing pangsa pasar VIP lan 375 basis poin ing pasar massal saben taun.”

Komplek City of Dreams Macau ing Cotai tetep dadi panyedhiya tunggal paling gedhe saka EBITDA Melco Resorts sajrone kuartal kaping pindho. EBITDA sing diatur ing City of Dreams mundhak udakara 46,2 persen ing taun-taun dadi US $ 250,8 yuta.

Volume rolling chip ing properti kasebut gunggunge US $ 14.9 milyar kanggo kuartal kaping pindho 2019, mundhak taun-taun 41.9 persen. Game meja pasar massal mundhak udakara 16,1 persen ing taun-taun dadi $ 1,37 milyar.

Sajrone telpon konferensi, Pak Ho ngandika upgrade karya ing City of Dreams Macau “saiki aktif” kanggo nggedhekake massa premium lan wilayah game VIP. Dheweke nambahake manawa proyek renovasi sing sadurunge diumumake ing hotel Nüwa ing City of Dreams Macau – sing sadurunge dikenal minangka Menara Mahkota – bakal diwiwiti taun ngarep.

Studio City fase 2

Pak Ho ditambahaké sing tenan wis budget antarane US $ 1,35 milyar lan US $ 1,4 milyar kanggo phase kapindho Studio City casino resort, uga ing Cotai Macau. Miturut manajemen Melco Resorts, ora ana rencana kanggo ngetokake ekuitas tambahan kanggo ngumpulake dana kanggo proyek kasebut: tinimbang, skema kasebut bakal didanai liwat awis lan utangan.

Pak Ho nambahake mobilisasi tumpukan kanggo tahap kapindho Studio City samesthine bakal diwiwiti ing “tengah September”. Proyèk iki kanggo fitur game lan unsur non-game, kalebu “salah siji saka taman banyu njero ruangan paling gedhe ing donya,”Ngandika.

Sajrone kuartal kaping pindho, EBITDA sing disetel ing Studio City mundhak udakara 29,5 persen ing taun-taun dadi US $ 94,8 yuta. Melco Resorts nyatakake yen “utamane minangka asil saka kinerja sing luwih apik ing segmen game meja pasar massal, sebagian diimbangi dening kinerja sing luwih alus ing segmen rolling-chip lan nyuda revenue non-game.”

Melco Resorts dibukak ing Mei taman trampolin Flip Out ing Studio City. Perusahaan kasebut ujar dina Rebo yen rencana mbukak “rauh” permanen, 50,000 kaki persegi (4,645 meter persegi) Legend Heroes VR Park, “sing kudu dadi zona kasunyatan virtual paling gedhe ing Asia”.

“We nyana iki wisata hiburan anyar kanggo luwih elevate ing game massa lan https://intmedtourism.com/ revenue non-game saka properti,”Pak Ho.

Sajrone telpon konferensi Rebo, Pak Ho uga mbahas keputusan Melco Resorts kanggo mbusak anak perusahaan Filipina saka bursa negara kasebut. “Kita pracaya delisting saka Melco Resorts Philippines asil ing struktur perusahaan prasaja,”Ngandika. Delisting dadi efektif ing wulan Juni.

City of Dreams Manila ngasilake EBITDA US $ 82,8 yuta ing kuartal kaping pindho, dibandhingake karo US $ 87,3 yuta ing periode sing padha ing 2018, nyuda 5,2 persen. Properti kasebut nyathet penurunan volume rolling chip lan https://filmstory.org/ game meja pasar massal ing telung sasi rampung 30 Juni.

Ing komentar telpon konferensi, Pak Ho rembugan kapentingan Melco Resorts ing nandur modal ing resort casino ing Jepang minangka bagéan saka industri casino nascent negara kang. Dheweke nyatet sing tenan wis melu ing Yokohama panjalukan casino kanggo proses informasi , lan uga bakal njupuk bagéyan ing Osaka casino resort r equest-kanggo-konsep phase.