MGM Cotai phase loro expansion ora sadurunge 2021: Bowie
toto

MGM Cotai phase loro expansion ora sadurunge 2021: Bowie

Ekspansi saka resort casino MGM Cotai, ing distrik Cotai Macau, “ora mungkin” katon sadurunge 2021. Mangkono pangandikane pangareping eksekutif MGM China Holdings Ltd, Grant Bowie, ing komentar sajrone telpon penghasilan kuartal kaping pindho saka wong tuwa. perusahaan MGM Resorts International.

“We are… miwiti ing phase banget pambuka strategi expansion loro” kanggo MGM Cotai, Pak Bowie (digambarke ing foto file) ngandika ana. “Saiki kita lagi nggarap babagan campuran produk, syarat produk, lsp.”

Eksekutif MGM China negesake manawa “ora mungkin” perusahaan bakal nggawe investasi sing signifikan menyang ekspansi MGM Cotai “nganti udakara 2021, 2022.”

Miturut Pak Bowie, nalika ngembangake kompleks MGM Cotai asli, MGM China wis “nggawe dhasar kanggo ekspansi.”

Lisensi kasino Macau saiki MGM China kadaluwarsa ing 2022.

Sajrone dina analis lan investor sing dianakake ing Mei 2018 dening MGM Resorts International, Pak Bowie wis nyebutake “menara hotel tambahan anyar udakara 900 kamar” minangka bagean saka ekspansi MGM Cotai. Ora ana jadwal sing diwenehake nalika proyek kasebut.

US $ 3,4 milyar MGM Cotai, property kapindho MGM China ing Macau, kabuka ing Februari 2018. MGM China uga makaryakke hotel casino MGM Macau, dumunung ing semenanjung Macau.

MGM China ngandika ana pangentukan diatur sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortization (EBITDA) ageng dening 41,3 persen kanggo bab HKD1,46 milyar (US $ 186,4 yuta) ing waktu liya dibandhingake karo periode cocog taun pungkasan. Perusahaan kasebut ujar manawa kenaikan kasebut utamane amarga operasi terus-terusan ing MGM Cotai.

Kanthi fase loro kanggo properti sing isih ana ing papan gambar, perusahaan kasebut fokus ing wektu sing cendhak kanggo nambah akomodasi mewah ing MGM Cotai liwat produk vila Mansion. Unit pisanan diluncurake ing Maret .

Jim Murren, ketua lan eksekutif saka MGM Resorts, marang sak konferensi ana sawetara komentar ing akomodasi dhuwur-mburi anyar. “Omah Agung kita isih cukup anyar lan ramping: 20 vila mbukak; pitu liyane bakal ngetutake sakcepete, lan villa iki wis ngidini kita narik kawigaten pelanggan premium sing luwih apik, “ujare.

“Kita bakal duwe kabeh villa online ing akhir September,” ujare Pak Bowie. Dheweke nambahake produk kasebut wis dadi populer. “Saiki kita wiwit ngalami masalah sing dikarepake, sing positif banget,” ujare CEO MGM China.

MGM China uga nggarap kumpulan suite tamu tambahan minangka bagéan saka fasilitas MGM Cotai sing wis ana. “We lagi jero menyang proses desain saka https://headphonica.com/ Suites tambahan kanggo completion saka apa undakan ndhuwur ing menara kidul,”Pak Bowie ngandika.

Ing komentar kanggo GGRAsia ing Mei, wis dikonfirmasi MGM China wis planning nambah 65 Suite tamu tambahan kanggo MGM Cotai. Akomodasi anyar bakal kasedhiya “mbokmenawa 12 nganti 15 wulan wiwit saiki,” ujare ing wektu kasebut.

Sajrone telpon konferensi ana, Manajemen MGM China uga dikonfirmasi karya dianyaraké ing property MGM Macau lagi aktif.

Ngomentari tren pasar industri casino sakabèhé ing Macau, Pak Bowie ngandika “positif” babagan babagan massa. “Pasar junket, aku mikir bakal dikoreksi lan https://athenshumanrightsfest.org/ aku ora mikir ana indikasi yen kita bakal weruh owah-owahan sing signifikan ing pola pertumbuhan kasebut.”

Pasar-sudhut, Macau VIP baccarat GGR ambruk 15,6 persen taun-on-taun ing waktu liya, nalika 18,6-persen wutah kacathet kanggo GGR ing babagan massa – kalebu revenue mesin slot. Iku miturut pengatur kutha, Gaming Inspection lan Biro Koordinasi.

Sawetara analis investasi mbantah penurunan kuartal kaping pindho taun ing retrobazar.com/ Macau VIP GGR lan paningkatan ing segmen pasar massa mungguh overstated amarga efek lingering sing disebut “reklasifikasi meja”.