Penawaran VIP MGM ing Cotai nyebabake wutah 41% ing EBITDA 2Q
toto

Penawaran VIP MGM ing Cotai nyebabake wutah 41% ing EBITDA 2Q

operator kasino basis Macau MGM China Holdings Ltd ngandika pangentukan https://afghanistan-analyst.org/ diatur sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortization (EBIDTA) ageng dening 41,3 persen kanggo bab HKD1,46 milyar (US $ 186,4 mayuta-yuta) ing kuartal kapindho dibandhingake karo periode sing cocog taun pungkasan. .

MGM China nglaporake asil ing Hong Kong esuk sawise perusahaan induk, MGM Resorts International, ngumumake data klompok ing Las Vegas, Nevada, sawise pasar ditutup ing New York, Kamis.

MGM China ngandika total revenue ing loro Macau properti ageng dening 25,7 persen kanggo bab HKD5,54 milyar ing waktu liya. Perusahaan kasebut ujar manawa kenaikan kasebut utamane amarga terus-terusan operasi ing MGM Cotai (gambar).

Sajrone nem wulan pisanan taun iki, EBITDA sing diatur MGM China munggah 33,3 persen ing taun-taun dadi kira-kira HKD3.08 milyar. Revenue munggah 24,5 persen, dadi kira-kira HKD11,30 milyar, ing taun-taun-taun kanggo periode sing padha.

Grant Bowie, direktur eksekutif lan direktur eksekutif MGM China, ujar: “Kita bungah banget ndeleng peningkatan MGM Cotai. Pembukaan anyar The Mansion nawakake kemewahan eksklusif kanggo tingkat sabanjure lan mbantu posisi sing luwih apik ing segmen premium.

MGM China o Pened resort casino Cotai ing Februari taun pungkasan lan ing Maret taun ditambahaké The Mansion, kluster akomodasi dhuwur-mburi ngarahke ing pemain VIP .

Brokerage JP Morgan Securities (Asia Pacific) Ltd ngandika ing cathetan ing dina https://halloweencostumesmax.com/ Jumuah yen asil kuartal kaping pindho MGM China “luwih apik tinimbang wedi, loro ing EBITDA (ditambah 3 persen ngalahake) lan rincian (bagean hasil ing massa lan VIP, dipimpin. dening Cotai ramp).

Analis ing broker Jefferies Hong Kong Ltd nuduhake manawa manajemen MGM China tetep “optimis” babagan prospek segmen game massal, kanthi “ora ana kelemahan ing massa premium.”

MGM Resorts ngandika wis 6,5-persen Tambah ing turnover VIP ing loro kasino Macau ing waktu liya.

VIP table game turnover ing MGM Cotai ana bab HKD35,05 milyar ing periode telung sasi rampung 30. Juni, munggah Ngartekno saka HKD3.43 milyar ing periode cocog taun pungkasan.

MGM China ngandika property Cotai nyathet EBITDA diatur bab HKD487,5 yuta ing waktu liya, munggah saka HKD196,3 yuta ing periode cocog taun pungkasan.

Kamenangan ing game table lantai utama munggah 50,4 persen ing taun-taun, kanggo bab HKD1,61 milyar ing telung sasi rampung 30. Juni; menang reged mesin slot munggah 15,4 persen kanggo HKD263,2 mayuta-yuta; lan menang https://shopdanielespinosa.com/ kanggo game table VIP wungu kanggo bab HKD932,9 yuta saka HKD101,2 yuta ing periode taun sadurunge.

Properti MGM Macau kacarita EBITDA babagan HKD970,4 yuta kanggo waktu liya, saka HKD835,0 yuta ing wektu sing cocog taun pungkasan.

Ing 30. Juni, property MGM Macau ing distrik semenanjung Macau 291 Tabel lan 1.080 mesin slot lan Cotai anyar wis 261 Tabel karo 1.203 slot .

Ing ngarep, ketua MGM Resorts International lan CEO Jim Murren ngandika perusahaan iki fokus ing plans kanggo Jepang, ngendi iku vying kanggo lisensi kanggo operate resort casino ing Osaka

“Kita tetep bungah babagan kesempatan pertumbuhan sing ditargetake ing Jepang,” ujare ing komentar sing disiapake sing dirilis kanthi asil klompok kasebut.

Pak Murren nambahake manawa rencana restrukturisasi perusahaan MGM Resorts, MGM 2020, ana ing trek.

Ing pungkasan Juni, perusahaan induk duwe utang US $ 14,8 milyar, kalebu US $ 701 yuta sing isih ana ing fasilitas kredit MGM China $ 1,6 milyar.

Ing wulan Mei, MGM China ngetokake utang anyar US$1,5 milyar ; US $ 750 yuta saka 5.375 persen cathetan senior amarga 2024 lan US $ 750 yuta saka 5.875 persen cathetan senior amarga 2026.

Papan MGM Resorts nyetujoni dividen saben wulan US $ 0.13 saham sing bakal dibayar ing 16 September kanggo para pemegang saham ing daftar perusahaan ing 10 September.