resiko eksekusi Grand Lisboa Palace mangertos: Macquarie
toto

resiko eksekusi Grand Lisboa Palace mangertos: Macquarie

Sawetara tingkat risiko eksekusi kamungkinan wis diregani” kanggo saham saka operator casino Macau SJM Holdings Ltd ing hubungan kanggo project Grand Lisboa Palace sawijining, ngandika ana cathetan saka Macquarie Capital Ltd sawise laporan Bloomberg sing tenan casino iki ngupaya kanggo. mbenake prajanjian hubungane utang ing Cotai casino resort sawijining ing construction.

Miturut outlet warta bisnis, SJM Holdings ngupaya ngganti kahanan bagean tartamtu saka utangan kanggo ngidini jendhela maksimal kanggo ngrampungake Istana Grand Lisboa HKD36 milyar (US $ 4,6 milyar) (digambar ing foto file) dadi. dadi Maret 2020 tinimbang Agustus 2019 kaya saiki. Miturut Bloomberg, perusahaan casino uga ngupaya kanggo mbenakake tanggal pambukaan resort sing dibutuhake nganti pungkasan taun 2020 tinimbang pungkasan taun 2019.

GGRAsia nyedhaki SJM Holdings ana kanggo komentar, nanging durung nampa balesan nalika crita iki online.

Memo Jumuah saka analis Macquarie Edward Engel lan Chad Benyon nyathet: “Saham SJM mudhun 4 persen ing 26 Juli ing apa sing kita percaya minangka respon marang laporan Bloomberg.”

“Yen laporan Bloomberg akurat lan SJM bener-bener nolak tanggal pambukaan Istana Grand Lisboa nganti pungkasan taun 2020, kita bisa ndeleng luwih akeh kelemahane rega saham sing cedhak,” ujare memo kasebut.

Ing wayah awan dina Senin, saham SJM Holdings didagangake meh 8 persen ing ngisor rega Kamis.

Macquarie nyathet manawa sawetara ramalan pasar ngarepake Istana Grand Lisboa bakal menehi kontribusi sing signifikan ing taun 2020 kanggo penghasilan https://uecostabrava.com/ klompok sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) – bisa uga nganti 20 persen – mundhak dadi 33 persen ing 2021.

“We ndeleng bukaan di-push-bali minangka negatif, minangka investor dadi frustasi karo telat terus,” wrote analis Macquarie. “Ngandika, kanthi perdagangan saham sing luwih murah tinimbang kanca-kanca Macau, sawetara tingkat risiko eksekusi bisa uga wis regane.”

Analis luwih nyathet: “SJM ngonfirmasi bukaan akhir taun 2019 bubar Mei, nalika proyek kasebut katon bakal rampung ing wulan Agustus. Amarga alasan penundaan sing ora ditemtokake, investor bisa ngati-ati babagan masalah https://valshawcross.com/ konstruksi sing bisa nambah potensial tundha luwih lanjut utawa nyebabake kesalahan ing produk pungkasan.

Konstruksi Istana Grand Lisboa dijadwalake rampung taun iki , dikonfirmasi ing wulan Juni Daisy Ho Chiu Fung, ketua SJM Holdings. Ms Ho uga ujar wulan kepungkur manawa wektu pambukaan properti kasebut gumantung marang persetujuan pemerintah lokal sing dibutuhake.

Macquarie diamati ing memo paling anyar ing tenan casino sing ing April 2018, SJM Holdings “ngober padha efforts kanggo push bali dibutuhake completion / tanggal pambuka karo kreditur sawijining”, nyebutake telat disambung kanggo https://digitalrightslac.net/ Agustus 2017 kang Typhoon Hato lan geni ora ana hubungane ing situs construction. .

“Ora suwe, perusahaan kasebut ngumumake penundaan bukaan saka 2018 nganti 2019,” ujare Macquarie.