Sands China nglaporake lompatan bathi 20% ing kekuatan massa
toto

Sands China nglaporake lompatan bathi 20% ing kekuatan massa

Operator kasino basis Macau Sands China Ltd nyathet bathi net $ 511 yuta kanggo kuartal kaping pindho taun iki, nambah 19,7 persen ing periode sing cocog ing 2018. Adhedhasar prinsip akuntansi sing umum digunakake ing https://libresen.com/ Amerika Serikat, Sands revenue net China tekan US $ 2,15 milyar ing waktu liya, Tambah taun-on-taun 1,4 persen saka Macau casino lan operasi Hospitality.

Perusahaan induk Sands China, Las Vegas Sands Corp, ngumumake asil kuartal kaping pindho ing saindenging grup sawise pasar saham ditutup ing New York, Rebo. Operator casino basis Nevada kacarita 71,6-persen mlumpat ing MediaWiki net waktu kapindho.

Perusahaan kasebut, kanthi kapentingan ekstensif ing Singapura lan Macau, ujar manawa bathi bersih klompok-klompok sing digandhengake karo pemegang saham mundhak dadi $ 954 yuta ing kuartal kaping pindho dibandhingake karo $ 556 yuta ing kuartal kaping pindho taun kepungkur. Sing kalebu gain saka US $ 556 yuta related kanggo Advertisement saka Sands Betlehem , didol ing Maret kanggo rega net ora kalebu sawetara pajak US $ 1,16 milyar.

“Kita tetep antusias babagan kesempatan wutah ing mangsa ngarep ing Asia, sing bakal ditambahake liwat introduksi Four Seasons Tower Suites Macao ing pungkasan taun iki, Londoner Macao ing saindhenging 2020 lan 2021 lan ekspansi Marina Bay Sands ing Singapura sabanjure,” ujare. Ketua lan ketua eksekutif Las Vegas Sands Sheldon Adelson ing komentar sing disiapake.

“Kita uga kanthi agresif ngupayakake kesempatan pangembangan tambahan ing pasar anyar, kalebu ing Osaka, Jepang.”

Cathetan pasar massa ing Macau

Ing Macau, pangentukan sing diatur sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) mundhak 2,0 persen dadi US $ 765 yuta ing kuartal kaping pindho, saka US $ 750 yuta ing tataran sing padha taun kepungkur.

Klompok perbankan Morgan Stanley ujar ing cathetan Rebo yen EBITDA properti sing diatur Sands China “selaras karo [ujung] konsensus sing paling ngisor, nanging ora kejawab konsensus kita lan Bloomberg sing nliti US $ 794 yuta lan US $ 815 yuta.

Analis Praveen Choudhary, Dan Xu lan Thomas Allen nyatakake yen kacilakan kasebut utamane amarga penurunan pendapatan massa premium lan tingkat menang massal.

Brokerage JP Morgan Securities (Asia Pacific) Ltd nyatakake yen EBITDA Sands Cotai Central “mudhun 22 persen kuartal lan 6 persen saben taun dadi US $ 165 yuta, tingkat paling murah sajrone meh rong taun.”

“Manajemen ngakoni (lan kita setuju) manawa ana gangguan sing penting lan terus-terusan saka karya renovasi Londoner, ing bisnis VIP lan massa,” analis DS Kim, Jeremy An lan Christine Wang nulis. Rebranding Sands Cotai Central dadi Londoner bakal rampung ing fase ing saindhenging 2020 lan 2021, “sing bisa tetep seret jangka cendhak kanggo kinerja Sands Cotai Central,” ujare tim JP Morgan.

EBITDA tansaya 21,9 persen ing Macao Paris (digambarke) dibandhingake karo periode sing cocog taun kepungkur, saka US $ 114 yuta kanggo US $ 139 mayuta-yuta; lan EBITDA ing Plaza Macao lan Four Seasons Hotel Macao tansaya 15,3 persen, saka US $ 72 yuta kanggo US $ 83 mayuta-yuta.

Venetian Macao, karo bab 654 Tabel lan 1.696 slot machine, EBITDA nambah 1,5 persen kanggo 336 yuta dolar AS ing waktu liya, saka 331 yuta dolar AS ing wektu sing padha taun pungkasan.

Pendapatan net ing Paris mundhak 11,6 persen saben taun, saka US $ 371 yuta taun kepungkur dadi US $ 414 yuta ing taun iki.

Plaza Macao lan Four Seasons Hotel Macao wis 13,4 persen dandan ing revenue net, saka US $ 186 yuta pungkasan taun kanggo US $ 211 yuta ing waktu liya.

Sands China ngandika menang meja pasar massa tansaya 5,2 persen ing 12 sasi kepungkur, sik njongko rekor US $ 1,39 milyar ing waktu liya.

Driving wutah ing Sands China ing waktu liya ana property-sudhut 14,7 persen taun-on-taun Tambah ing basis massa-pasar Tabel menang, kanggo menang rata-rata US $ 8,636 saben meja dina. Sands China kira-kira ing kabeh operator casino Macau, pasar massa (kalebu tabel lan slot ) wis thukul dening bab 11 persen.

Segmen massa premium ing Sands China wis nyuda 4,2 persen ing 12 sasi wiwit kuartal kaping pindho 2018. Rata-rata menang meja saben dina yaiku US $ 15,576.

Perusahaan ngandika kontribusi saka departemen Tabel game pasar massa https://covertcreeklodge.com/ sawijining kanggo MediaWiki ageng 3 persentasi TCTerms ing taun-ing-terms, saka 53 persen ing waktu liya saka taun pungkasan kanggo 56 persen ing waktu pungkasan.

Ing wektu sing padha, kontribusi saka game VIP kanggo MediaWiki ambruk 2 persentasi TCTerms, saka 9 persen kanggo 7 persen. Volume gulung ing segmen VIP mudhun udakara 11,8 persen dibandhingake karo periode sing cocog taun kepungkur.

EBITDA Singapura mudhun

Ing properti Marina Bay Sands ing Singapura, EBITDA mudhun 6 persen ing http://188.166.215.55/ taun-taun, saka US$368 yuta dadi US$346 yuta.

Las Vegas Sands bubar announced iku bakal nglampahi US3,3 milyar kanggo nggedhekake property Singapore kalebu arene, fasilitas MICE, toko kemewahan lan menara hotel. Perusahaan ngira yen US $ 1.2 milyar saka jumlah kasebut bakal digunakake ing taun iki.

Ing klompok Las Vegas Sands, total utang sing isih ana yaiku US $ 12,0 milyar wiwit 30 Juni.

Perusahaan ngumumake dividen triwulanan sabanjure yaiku US $ 0.77 saben saham biasa sing bakal dibayar ing tanggal 26 September marang pemegang saham sing duwe rekor ing tanggal 18 September. Ing kuartal kaping pindho, perusahaan mbayar deviden triwulanan ambalan US $ 0.77 saben saham umum lan nambah bali saka modal liwat tuku maneh saham US$180 yuta.