Suncity pitunjuk biz VIP Macau ora babras dening claims online
toto

Suncity pitunjuk biz VIP Macau ora babras dening claims online

Macau junket operator Suncity Group wis dituduhake ing balesan kanggo https://drupal2u.com/ GGRAsia sing bisnis Macau VIP game wis ora kena pengaruh dening laporan warta alleving account melu ing platform game online kanggo muter njaba kutha.

Cathetan Senin saka broker Nomura nyaranake saga kasebut nyebabake “pergeseran pangsa pasar ing antarane junkets”, lan sawetara “mundur” modal. Cathetan ora nemtokake manawa iki nuduhake penarikan modal investor pihak katelu saka junket, utawa junket kanthi sukarela nyuda eksposur ibukutha ing pasar game.

Suncity Group sing dianakake pribadi ngirim email marang kita dina Selasa kanggo nanggepi pitakon babagan topik kasebut. Ora langsung ngatasi masalah kemungkinan shift pangsa pasar utawa penarikan modal.

Nalika GGRAsia takon marang Suncity Group yen bisa ngonfirmasi apa – kaya sing digambarake ing cathetan Nomura – pangsa pasar game Macau VIP merek junket wis diganti sawise tuduhan media China daratan, grup kasebut ngandhani: “Sawise nanggapi kedadeyan [sadurunge] [liwat] konferensi pers 13 Juli, perusahaan wis mungkasi telebetting jaban rangkah minangka janji. Bisnis liyane wis mlaku kaya biasane lan ora kena pengaruh.

Suncity Group wis terus-terusan dikenali kanggo sawetara taun ing komentar dening Analysts minangka pimpinan nuduhake kanggo bisnis VIP Macau.

Email kasebut diarani konferensi pers anyar ing ngendi pimpinan Suncity Group, Alvin Chau Cheok Wa, njaluk ngapura marang pamrentah Macau kanggo “ora nyaman” sing disebabake dening tuduhan taruhan online.

totoan proxy – referring menyang totoan liwat telpon dening wong ora fisik saiki ing casino – begalan dening pemerintah Macau ing 2016, lan wis wiwit dadi populer ing pasar casino Philippine, miturut cathetan ditanggepi dening Goldman Sachs (Asia) LLC pungkasan minggu. Goldman Sachs lan bank investasi Cina China International Capital Corp (CICC) wis ngandika sing pangentukan VIP game casino ing Filipina bisa nandhang sangsara yen totoan proxy padha ora ono ing pasar.

Suncity Group mlaku 18 klub game VIP ing Macau. Jumlah kasebut kalebu klub sing bubar diluncurake ing Rio Hotel (gambar) ing semenanjung Macau.

Njaba Macau, grup mlaku 14 dhuwur-rol gambling klub, yaiku ing Filipina, Vietnam, Kamboja, Korea Kidul lan Australia. Saliyane operasi iki, Suncity Group uga duwe loro Poker King Clubs – siji ing Macau lan liyane ing Manila, ing Filipina.

Suncity Group sing dicekel pribadi dipimpin dening Pak Chau, sing uga dadi ketua entitas Suncity Group Holdings Ltd sing kadhaptar ing Hong Kong.

Tenan terakhir sing ora dhaftar ing neraca samubarang bisnis Macau junket-related, nanging investor ing gedhe-ukuran casino Komplek Resor i Hoi An, Vietnam , ngendi ngandika wis menehi hasil kanggo ngatur game. Entitas https://survivingmommy.com/ kadhaptar wis nyatakake uga menehi hasil kanggo ngatur game ing resort casino in Sihanoukville, Cambodia .