Woman Grabs $ 1,6M Mega Jackpot pa Harrah kang Resort AC
toto

Woman Grabs $ 1,6M Mega Jackpot pa Harrah kang Resort AC

Kamenangan iku nyatane jackpot game poker progresif paling gedhe sing bakal kenek ing operasi Atlantic City Caesars Entertainment lan kesempatan liyane keluaran hk kanggo ngilingake unpredictability gedhine iki game lan potensial kanggo nggawe wong seneng banget.

Big Win Tegese Big Tips kanggo Dealers Live ing Harrah kang
Pemenang rampung tipping game table dealers jumlah total $ 77.000 ing tangi saka menang amba dheweke. Dheweke uga pelanggan Caesars Ganjaran nggawe dheweke tetep karo Harrah kang pindho maringi hadiah.

Mesthi, akeh wong seneng mikir sing Santa bakal nggawa wong yuta dolar, nanging iki sabenere apa karo pelanggan Bejo Caesars Ganjaran, ngandika John SGP Prize Koster , presiden regional kanggo Caesars Hiburan. Dheweke nambahake:

We are seneng kanggo ngrameke menang ageng iki karo salah siji saka pelanggan dawa lan mèngeti pembayaran paling gedhe ing siji saka Kabeh-In Progressive poker game ing sajarah Atlantic City Caesars Entertainment.

John Koster, presiden regional kanggo Caesars Entertainment
Jackpot menang dhewe iku conto Caesars Ganjaran lan pilihan béda saka game sing Caesars ndadekke kanggo Atlantic City kanggo menehi pemain sing padha kasempatan menang amba yen padha tau dadi Bejo. Nalika wong wadon wis milih kanggo tetep anonim, menang bakal mudhun ing sajarah Caesars minangka salah siji saka acara paling pinunjul ing lantai game ing Harrah.

Ing game sing temen maujud jackpot minangka bagéan saka darmabakti Kabeh-In Progressive poker Jackpot Caesars Entertainment lan bagéan saka game table Result HK kurban ing properti. Game kasebut kasedhiya ing sawetara properti Caesars ing Atlantic City, kalebu Caesars, Tropicana, lan Harrah’s Resort.

Ana sawetara judhul sing pemain bisa nyoba kanggo njaluk asil padha, kalebu Four Card poker , telung Card poker , Mississippi Stud poker , Texas Hold’em poker , Ultimate Texas Hold’em , Ayo Iku Ride , lan akeh liyane.